【学校の住所】194-0015  町田市金森東3−21−1
(新宿駅から55分 新横浜駅から30分 町田駅から15分)
【学校の連絡先】 Tel 042-796-1326/Fax 042-795-8759
【代表者】 校 長  宇田 陽一   副校長 橋伸嘉

【学校までの地図】

JR横浜線 成瀬駅南口 徒歩9分
When you use the Yokohama line, it's a nine-minute walk from the
station.

道順
 @JR成瀬駅
改札を出て に行きます。
 @Get off at Naruse station. Use the South exit.

A階段(エスカレータ)をあがり、
そのまま進みます。
 AGo up the stairs (or escalator).

B
コンビニがあり、その斜めに パン屋んがあり、そこをに進みます。
 BGo straight until you get to the convenience store and opposite is a bakery.
  Turn left at the bakery.

交差路の7番目にまがります。デンタルクリニックが目印です。
 CGo straight for seven blocks. Turn right when you find the dental clinic.

D
そのまま道づだいに2区画進み、つきあたった左方に「南第四小学校北」の交差点があります。
 DGo straight for two blocks until you get to the crossing "Minami Dai-yon Elm. School N".

E横断歩道わたって、赤門から学校にお入り下さい。
 ECross the road and enter the school at the red gate.